Vodafone One është mënyra jonë për t’ju falenderuar për besnikërinë tuaj. Ju do të shpërbleheni për rimbushjet që do të kryeni, për aktivizimin/blerjen e paketave si edhe për shumë produkte të tjera për të cilat ju na zgjidhni.

Si funksionon
Vodafone One funksionon shumë thjesht, mjafton të regjistroheni, të mblidhni pikë e më pas të përfitoni dhurata sipas pikëve të mbledhura.
Ju do të mund të mblidhni pikë për çdo veprim si më poshtë:

 

  • Për çdo rimbushje nëpërmjet Vodafone E-Top UP apo kartave rimbushëse
  • Për aktivizimet e paketave të Internetit
  • Për çdo vit qëndrimi me Vodafone
  • Për çdo vit qëndrimin në programin Vodafone One


Dhuratat Vodafone One


 

Si ti marr dhuratat?

Si ti marr dhuratat?

Për të përfituar dhuratën mjafton të telefononi numrin 130 dhe të ndiqni udhëzimet.

Zbulo më shumë
Gëzuar ditëlindjen!

Gëzuar ditëlindjen!

Është bukur kur ti merr një dhuratë në ditën tënde më të veçantë!

Zbulo më shumë