Vodafone One

Vodafone One, programi që shpërblen të gjithë klientët me parapagesë.

Vodafone One është i pari program, i cili shpërblen të gjithë klientët me parapagesë të Vodafone. Programi ju krijon të gjithë klientëve Vodafone me parapagesë mundësinë për të përfituar pikë, të cilat mund të konvertohen në dhurata të ndryshme, kohë bisede falas, paketa interneti, aparatë celularë falas, etj.

Për herë të parë në Shqipëri, Vodafone do t’ju shpërblejë për çdo vit qëndrimi në Vodafone, për rimbushjet që do të kryeni, për aktivizimin/ blerjen e paketave të internetit dhe per përdorimin e shërbimeve të Vodafone Tune Me.

Vodafone One funksionon shumë thjesht, mjafton të regjistroheni, të mblidhni pikë e më pas të përfitoni dhurata sipas pikëve të mbledhura.

Ju do të mund të mblidhni pikë për çdo veprim si më poshtë:

  • Për çdo rimbushje nëpërmjet Vodafone E-Top UP apo kartave rimbushëse
  • Për aktivizimet e paketave të Internetit
  • Për çdo blerje ose dhuratë të dërguar nëpërmjet Vodafone Tune Me
  • Për çdo vit qëndrimi me Vodafone
  • Për çdo vit qëndrimin në programin Vodafone One

Për të përfituar nga ky program regjistrohuni pa pagesë në “Vodafone One” në mënyrën që ju duket më e thjeshtë.

Për të lexuar Kushtet e Përgjithshme të Programit Vodafone One klikoni këtu.