Vetëm sepse je Vodafone, të shpërblejmë.

Hyr në My Vodafone dhe gjej kuponat me ulje në Cineplexx , Sophie Caffe dhe Libraritë Adrion.

Uljet qё pёrfitohen

  • Cineplexx: Me blerjen e njё bilete, pёrfiton njё biletё tjetёr falas. Tё vlefshme pёr t’u pёrdorur çdo ditё tё Enjte.
  • Libraria Adrion: 10% zbritje nё faturёn totale.
  • Sophie Caffe: deri nё 20% ulje nё 3 menu tё ndryshme:
Menu 1 Sophie Caffee Klient Vodafone Klientë të tjerë
1 Espresso & 1 Ujё & 1 Muffin 190 ALL 230 ALL
1 Espresso Machiato & 1 Ujё & 1 Muffin 190 ALL 240 ALL
Menu 2 Sophie Caffee
Strawberry Milkshake + Banana Cherry Milkshake 290 ALL 320 ALL
Strawberry Milkshake + Chocolate Milkshake 290 ALL 320 ALL
Strawberry Milkshake + Strawberry Milkshake 290 ALL 320 ALL
Banana Cherry Milkshake + Banana Cherry Milkshake 290 ALL 320 ALL
Banana Cherry Milkshake + Chocolate Milkshake 290 ALL 320 ALL
Chocolate Mikshake + Chocolate Milkshake 290 ALL 320 ALL
Menu 3 Sophie Caffee
2 Peja + 1 Patatinë 420 ALL 520 ALL
2 Heineken + 1 Patatinë 480 ALL 600 ALL
1 Heineken + 1 Peja + 1 Patatinë 450 ALL 560 ALL

Si funksionon?

  • Pёr tё pёrfituar nga uljet ekskluzive, duhet tё keni aktivizuar njё paketё 4 javore Vodafone Club GigaDepo, Extra, Superiore ose Elite.
  • Nёse keni aktivizuar njё prej paketave tё mёsipёrme, nё menunё Vodafone Happy tё aplikacionit My Vodafone, do t'ju shfaqen automatikisht 3 kupona pёr secilёn prej uljeve.
  • Nё momentin qё klikoni mbi secilin prej kuponёve do t'ju shfaqet njё kod, tё cilin duhet t'ja tregoni stafit tё Cineplexx, Adrion dhe Sophie Caffe.
  • Ju keni tё drejtё t’i pёrdorni tё 3 kuponat brenda njё afati prej 28 ditёsh.
  • Kuponat nuk mund tё pёrdoren nё muajin pasardhёs.
  • Nёse aktivizoni njё paketё tjetёr 4-javore nё muajin pasardhёs, do tё merrni pёrsёri 3 kupona tё rinj pёr t’u pёrdorur brenda afatit 28 ditё.