Vodafone, rrjeti 4G më i madh në botë

Shiko listën e destinacioneve *

* Klientët me parapagesë nuk do mund të përdorin rrjetin 4G në këto destinacione: Cable & Wireless Antigua dhe Barbuda, Vivo Brazil, Movistar Ekuador, Vodafone Ishujt Faroe, China Mobile Kinë, Tele2 Letoni, Orange Moldavi, Orange Sllovaki, Far EasTone Tajvan.


Lista e aparateve që suportojnë 4G *

* Nëse ju e gjeni celularin tuaj në këtë listë, por 4G nuk ju shfaqet edhe pas konfigurimit të suksesshëm, atëherë software i celularit tuaj duhet të përditësohet nga kompania e cila ka prodhuar këtë aparat.


Pyetje të shpeshta-Vodafone 4G Roaming