Fitoni udhëtimin e ëndrrave ALL INCLUSIVE

Aktivizoni paketat Vodafone Club 4-Javore nëpërmjet Vodafone Family dhe fitoni:

 • Udhëtimin e ëndrrave ALL INCLUSIVE në Paris, Romë apo çdo destinacion tjetër
 • 100 Smartphone 4G
 • 1GB Internet BONUS automatikisht për çdo aktivizim

Si funksionon?

Me aktivizimin e paketave 4-Javore Vodafone Club nëpërmjet Vodafone Family, nga data 18 Korrik deri në 31 Gusht 2017, ju bëheni automatikisht pjesë e shorteut rastësor:

 • çdo aktivizim i 1,500-të (pra 1,500; 3,000; 4,500 etj) i paketave 4-javore do të përfitojë një telefon Samsung Galaxy A5.
 • çdo aktivizim i 15,000-të (pra i 15,000; 30,000 etj) i paketave 4-javore do të përfitojë një udhëtim në vlerën 3,000 Euro.

Detaje:

 • Dhuratat mund të përfitohen nga aktivizimet e paketave Club Basic, Superior, Gigadepo, Extra dhe Elite nëpërmjet shërbimit Vodafone Family në çdo dyqan Vodafone.
 • Ju bëheni pjesë e promocionit me aktivizimin e një prej paketave Club Basic, Superior, Gigadepo, Extra and Elite edhe nëse çmimi është me zbritje.
 • Vlera e udhëtimit për t’u përdorur drejt të gjitha destinacioneve turistike nëpërmjet agjensive turistike partnere është 3,000 euro. Ju mund të shtoni fonde personale nëse dëshironi një paketë turistike me vlerë më të lartë.
 • Për të tërhequr aparatin celuar në dyqanet Vodafone, ju do të keni 30 ditë kohë. Në rast se jeni e fitues i një udhëtimi, do të telefonoheni brenda 24 orëve nga një përfaqësues i Vodafone i cili do t'ju udhëzoje se si të veproni më tej.
 • Për periudhën promocionale 18 Korrik - 31 Gusht 2017 për çdo aktivizim pakete nëpërmjet shërbimit Family, ju do të përfitoni 1GB Bonus në vend të 500MB.
 • Në momentin që ju shpalleni fitues, pjesëtarët e tjerë të grupit të tuaj Family përjashtohen nga promocioni.
 • Promocioni është i vlefshëm për periudhën 18 Korrik - 31 Gusht 2017.