• Detaje mbi riblerjen e paketave javore

  •Ju do të mund të blini një paketë të re javore edhe pse paketa aktuale nuk ka skaduar apo nuk ka përfunduar krejtësisht.
  •Të gjithë përbërësit e paketës se re do të mbivendosen mbi atë aktuale dhe vlefshmëria do të jetë sipas paketës së re javore .
  •Mund të blini deri në 6 paketa javore në muaj duke telefonuar në numrin 131.
  •Një paketë e re 4 javore mund të blihet vetëm nëse paketa javore ka përfunduar plotësisht.

  A ju ndihmoi ky informacion?

  Po
  Jo