Fito 300 MB Internet në çdo pije Coca-Cola

Kur blini një shishe Coca Cola përfitoni menjëherë 300 MB Internet si edhe bëheni pjesë e një shorteu ku çdo javё (pёr 10 javё rresht) do tё fitohen telefona Samsung Galaxy S8.

Si të përfitoni 300 MB falas?

Mjafton të kontrolloni kodin e sakte alfanumerik me 8 karaktere te gjetur nen tape per shishet plastike 0.5L, nen etikete per shishet e qelqit 0.25L dhe nen hapesen e kanaces per paketimet 0.33L,dhe të dërgoni me SMS në numrin 50333 kodin i cili ndodhet nën tapën e shishes .

Si mund të fitoni Samsung Galaxy S8?

 • Ju bëheni automatikisht pjesë e shorteut nëse keni aktivizuar bonusin prej 300 MB duke patur mundёsinё tё jeni njё nga 10 fituesit.
 • Shorteu do të hidhet çdo të Hënë, ora 11:00 gjatë periudhës 27 Qershor - 28 Gusht 2017. Pra çdo javё do tё ketё njё fitues.
 • Fituesi do tё zgjidhet nё mёnyrё automatike dhe tё rastёsishme nga sistemi.


Shënime:

 • Promocioni është i vlefshëm për produktet Coca-Cola; Coca-Cola Zero; Fanta Orange; Fanta Exotic në shishe qelqi 0.25L, kanaçe 0.33L si edhe shishe plastike 0.5L.
 • Paketa me 300 MB Internet është e vlefshme për 3 ditë.
 • Ju mund të përfitoni deri në 6 bonuse përgjatë periudhës së promocionit.
 • Nëse përfitoni një bonus prej 300 MB dhe një ditë më pas sërish një bonus tjetër prej 300MB, bonusi i parë do të anullohet dhe data e vlefshmërisë do të shtyhet sipas bonusit të dytë.
 • Bonusi i përfituar do të konsumohet përpara paketave 4-javore dhe javore dhe pas paketës ditore nëse keni të aktivizuar një të tillë.
 • Kontrolli i balancës bëhet duke dërguar një SMS me text bosh tek 131, nëpërmjet aplikacionit My Vodafone ose nëpërmjet menusë #123#.
 • Tarifimi i internetit bëhet çdo 10 KB.
 • Bonusi nuk është i vlefshem në roaming.
 • Promocioni do të jetë i vlefshëm deri në 31 Gusht 2017.