Prefikset Ndërkombëtare

Afganistan

+93

Afrika e Jugut

+27

Algjeri

+213

Amerikë

+1-xxx

Andorra

+376

Angola

+244

Antilet Franceze

+596

Argjentinë

+54

Armeni

+374

Australi

+61

Austri

+43

Azerbaixhan

+994

Belgjikë

+32

Belizë

+501

Benin

+229

Bjellorusi

+375

Bolivi

+591

Bosnja dhe Hercegovina

+387

Brazil

+55

Bregu i Fildishte

+225

Britania e Madhe

+44

British Indian Ocean Territory

+246

Bullgari

+359

Burkina Faso

+226

Burundi

+257

Butan

+957

Çad

+235

Danimarkë

+45

Djibouti

+253

Egjipt

+20

Ekuador

+593

El Salvador

+503

Emiratet e Bashkuara Arabe

+971

Estoni

+372

Etiopi

+251

Falkland

+500

Filipine

+63

Finlandë

+358

Fixhi

+679

Francë

+33