Komuniteti Nr.1 në Shqipëri. Zgjidhni paketën tuaj të komunikimit me minuta, SMS e Internet 3G.

Vodafone One Moments
Vetëm sepse je Vodafone
të ofrojmë avantazhe ekskluzive
Aparate Smartphone

Zgjidh midis larmisë së aparateve smartphone ofruar nga Vodafone

Apps & Internet

Bëje celularin tënd smartphone më të sigurt dhe funksional me aplikacionet Vodafone.

Vodafone RED

4 paketa komunikim me kontratë për të përmbushur çdo kërkesë tuajën.