Hap Google Maps dhe kërko një adresë.
Pasi të kesh gjetur adresën / zonën që dëshiron, ka dy mënyra që ta ruani offline:

  • Shkruaj 'OK Maps' tek “search bar”
  • Kliko tek opsioni “ Save a new offline map

Mbaj mend që nuk do të mund të marrësh udhëzime kur je offline si edhe hartat e shkarkuara do të ruhen vetëm për 30 ditë. Pas kësaj date do të fshihen automatikisht.

A ju ndihmoi ky informacion?

Po
Jo