Vodafone Club

Bëhuni pjesë e Vodafone Club dhe përfitoni menjëherë:

100 Lekë kohë fillestare komunikim.

30% zbritje për 6 muaj rresht ju nëse blini paketat 4 javore Vodafone Club Superiore , Extra dhe Elite.

5GB Internet

Për të kaluar numrin tuaj në Vodafone Club mjafton të drejtoheni në një dyqan Vodafone.

 • Shënime
  • Oferta është e vlefshme vetëm për bartjen në Vodafone Club, jo aktivizimin e numrave të rinj.

  • Koha fillestare e komunikimit është e vlefshme për 12 muaj.

  • Ju mund të përfitoni nga zbritja në aktivizimin e paketave vetëm 6 muajt e parë të bartjes.

  • Pas përfitimit të paketës me zbritje detajet e paketës do të mbeten të njëjta.

  • Ju mund ta blini paketën vetëm nëse keni kredit të mjaftueshmëm.

  • Nëse keni të aktivizuar shërbimin SOS Credit Top Up, për të përfituar nga paketa 4 javore me 30% zbritje duhet të rimbushni minimalisht 1,010 Lekë për paketën 4 javore Vodafone Club Superiore ,  minimalisht 1,290 Lekë për paketën 4 javore Vodafone Club Extra dhe minimalisht 1,570 Lekë për paketën 4 javore Vodafone Club Elite.

  • Bonusi prej 5GB internet përfitohet vetëm një herë dhe është i vlefshëm për 28 ditë.

  • Për të kontrolluar balancën e paketës, dërgoni një SMS bosh tek 131 ose përdorni aplikacionin My Vodafone.

  • Nëse transferoni numrin për herë të dytë nuk mund të përfitoni nga oferta për të blerë paketat me 30% zbritje.

  • Ju mund të mbivendosni paketat 4 javore, por do të mund të përfitoni zbritjen vetëm për aktivizimin e 3 paketave në muaj për 6 muaj rresht.

  • Oferta mund të aktivizohet nëpërmjet aplikacionit My Vodafone, 131, si edhe në dyqanet Vodafone.

  • Pas muajit të 6-të, ju do të mund të aktivizoni paketat me çmimin e tyre normal.

  • Minutat, MB dhe SMS-të e përfituara nuk mund të përdoren në roaming.