Më shumë avantazhe gjatë festave të fundvitit me Vodafone

Aktivizoni paketën tuaj të preferuar, Club Mix, Superiore, Extra apo Elite dhe nëpërmjet kodit promocional ju përfitoni menjëherë 10% ulje për blerjet mbi 2,000 Lekë deri në 5,000 Lekë në Big Market kudo në Shqipëri.

Kjo ofertë është e vlefshme edhe për klientët e planeve tarifore me kontratë Vodafone RED.

Si funksionon?

1. Për klientët Vodafone Club

  • Aktivizoni një prej paketave Club Mix, Superiore, Extra apo Elite në My Vodafone, Dyqanet Vodafone apo nëpërmjet 131.
  • Sapo paketa të jetë aktivizuar ju do të merrni një SMS informuese me kodin për 10% ulje në pikat Big Market.
  • Bëni një blerje në Big Market nga 2,000 deri në 5,000, tregoni kodin e marrë me SMS në momentin e pagesës dhe përfitoni menjëherë 10% ulje.

2. Për klientët Vodafone RED

  • Të gjithë klientët Vodafone RED do të marrin një SMS me kodin përkatës të promocionit.
  • Bëni një blerje në Big Market nga 2,000 deri në 5,000, tregoni kodin e marrë me SMS në momentin e pagesës dhe përfitoni menjëherë 10% ulje.

#GëzuarFestat

Shënime të vlefshme:

  • Kodi promocional që do të merrni me SMS është i vlefshëm për të gjitha pikat e Big Market kudo në Shqipëri.
  • Ju mund të përfitoni uljen prej 10% vetëm për një blerje mbi 2,000 Lekë dhe maksimumi i uljes që mund të përfitohet është 500 Lekë.
  • Promocioni do të jetë i vlefshëm për periudhën 14 Dhjetor- 28 Shkurt.
  • Vlefshmëria e kodit (kuponit) është 30 ditë që nga momenti i marrjes së mesazhit.
  • Në mënyrë që të përfitohet ulja, ju duhet të shpenzoni në Big Market minimumi 2,000 lekë, por maksimumi i zbritjes që mund të përfitohet është 500 lekë.