Oferta My Vodafone

My Vodafone. My App.

Shkarko aplikacionin My Vodafone, regjistrohu dhe përfito 3GB Internet dhuratë të vlefshme për një muaj.

Miqtë e tu duhet të kenë patjetër aplikacionin My Vodafone. Ndaje me ta tani My Vodafone nëpërmjet butonit Share dhe përfito 500 MB. Dhe për më tepër miqtë që regjistrohen për herë të parë në My Vodafone do të përfitojnë 3 GB Internet dhuratë.


Shënime të vlefshme: 
 

  • Paketa 3GB mund të përfitohet vetëm një herë dhe është e vlefshme për 28 Ditë.
  • Bonusi do të përfitohet vetëm nga klientët që regjistrohen për herë të parë përmes aplikacionit My Vodafone, jo përmes versionit web të tij.
  • Klientët që ç’instalojnë aplikacionin apo bëjnë “reset” llogarinë e tyre, nuk do ta përfitojnë bonusin nëse instalojnë përsëri aplikacionin.
  • Bonusi i përfituar ka prioritet në konsum ndaj paketave të tjera 4 Javore.
  • Nëse keni aktive një nga paketat ditore apo javore, prioritet do të kenë njësitë e internetit të këtyre paketave.
  • Çdo klient i regjistruar në My Vodafone mund të bëjë deri në 10 Share/muaj. Bonusi prej 500 MB mund të përfitohet vetëm 1 herë në muaj dhe vetëm kur personi i ftuar regjistrohet suksesshëm në My Vodafone.


20% ulje për aktivizime të paketave në My Vodafone

Përfitoni 20% ulje nga çmimi i paketës për çdo aktivizim të paketave Club Extra apo Club Elite përmes aplikacionit My Vodafone.


Shkarko tani My Vodafone

Iphone iPhone

Shkarko aplikacionin nga App Store për iPhone-in tend.


Android Android

Shkarko aplikacionin nga Google Play për telefonin tënd Android.


Shiko Videon

266x150