My Vodafone

myvodafone690x220

Jeta është plot me të papritura – telefoni juaj nuk duhet të jetë!

Tashmë My Vodafone vjen me versionin e tij të ri ku, përveç fuksionaliteteve të tij bazë ju mund të merrni Ofertat më të Fundit, të keni akses ne Hartën e Dyqaneve apo të Kontaktoni Suportin elektronikisht dhe të merrni përgjigje për gjithçka ju nevojitet dhe… GJITHÇKA FALAS!
Me aplikacionin My Vodafone ju mund të kontrolloni falas në çdo moment balancën tuaj, paketat që ju përdorni, SMS-të apo MB si dhe të informoheni për gjithçka rreth komunikimit tuaj. Ky aplikacion ofrohet për të gjithë klientët Vodafone (me parapagesë apo kontratë), të cilët përdorin aparate smartphone. Shërbimi My Vodafone ofrohet FALAS për të gjithë klientët Vodafone.


Çfarë përmban My Vodafone?

 • Kontroll të balancës së llogarisë suaj
 • Ofertat më të fundit
 • Informacion rreth shërbimeve dhe paketave që përdorni
 • Shërbime të disponueshme
 • SOS Credit
 • Harta e dyqaneve
 • Rimbushje të llogarisë së miqve tuaj
 • Vodafone ONE
 • Faqe të rekomanduara
 • Kontakto suportin

 

Si mund ta aksesoni My Vodafone?

 • Nëse përdorni një aparat smartphone Android me system operimi 2.1 e lart atëherë ju mund të shkarkoni aplikacionin My Vodafone nga Google Play.
 • Nëse përdorni nje aparat iPhone ju mund ta shkarkoni atë nga App Store
 • Nëse përdorni një aparat tjetër smartphone (jo android) atëherë ju mund të përdorni shërbimin My Vodafone duke klikuar nga celulari juaj në my.vodafone.al

Regjistrimi në My Vodafone
Pasi të keni aksesuar My Vodafone në një nga mënyrat e mësipërme ju duhet të regjistroheni duke ndjekur hapat e përshkruara.
Si fillim duhet të vendosni numrin tuaj të celularit. Më pas do të merrni me SMS një kod PIN të cilën duhet ta vendosni në fushën përkatëse. Më pas ju duhet të vendosni edhe një fjalëkalim me anë të së cilit ju do të aksesoni sa herë të dëshironi shërbimet e My Vodafone
Për të mësuar më shumë detaje rreth My Vodafone ju mund të lexoni Kushtet dhe Afatet e Përdorimit duke klikuar këtu.

android_play_logo

Shkarko aplikacionin nga Google Play (Përdoruesit Android)

app_store_logo

Shkarko aplikacionin për iPhone

cloud_laptop

Hyr në llogarinë tënde My Vodafone online.