Discover Vodafone

Për të diplomuarit
“Discover Vodafone”, mundësitë e Vodafone për të Diplomuarit

Mundësi Punësimi

Bëhu pjesë e Vodafone
Vodafone publikon njoftimet e punësimit në mënyrë të vazhdueshme

Apliko On-line

Shumë thjesht dhe shpejt
Ju mund të aplikoni on-line për pozicionin që ju intereson