Çfarë është Ready Business?


Të jesh Ready Business ndryshon gjithçka. Zbuloni avantazhet dhe zgjidhjet e Vodafone të dizenjuara për të plotësuar më së miri nevojat e biznesit tuaj.

Zgjidhni biznesin tuaj


Fatura Elektronike Vodafone

Fatura Elektronike Vodafone ju mundëson transparencë dhe  kontroll të plotë mbi shpenzimet tuaja mujore, mundësinë e pagesës online si edhe krijimin e raporteve të ndryshme.