Data:


Fjalë Kyçe:


Të gjitha njoftimet

18 Maj, 2011

Vijon shtrirja e shpejtë e rrjetit 3G në të gjithë vendin

Ndërsa rrjeti 3G është tashmë operativ në shumicën e qyteteve të mëdha të vendit, Vodafone Albania konfirmon se një sërë qytetesh dhe zonash të tjera të vendit janë tashmë nën mbulimin e rrjetit 3G.

Lexo të plotë

18 Maj, 2011

Vijon shtrirja e shpejtë e rrjetit 3G

Ndërsa rrjeti 3G është tashmë operativ në shumicën e qyteteve të mëdha të vendit, Vodafone Albania konfirmon se një sërë qytetesh dhe zonash të tjera të vendit janë tashmë nën mbulimin e rrjetit 3G.

Lexo të plotë

18 Mars, 2011

Vera vjen më e gjallëruar falë teknologjisë 3G nga Vodafone

Drejtori i Përgjithshëm i Vodafone Albania, Haris Broumidis i deklaroi mediave se kompania Vodafone po vijon me shtrirjen e shpejtë të rrjetit 3G duke mbuluar tashmë qytetet kryesore, me plane të qarta për të ofruar shërbimet në zonat me popullsi më të dendur brenda verës 2011.

Lexo të plotë

10 Janar, 2011

Vodafone, i pari që sjell teknologjine 3G duke filluar me Tiranën.

Vodafone Albania nisi sot për të parën herë në Shqipëri shërbimet 3G, duke ofruar Internet në celular me shpejtësi të lartë e me çmime të favorshme. Rrjeti 3G është aktualisht operativ në kryeqytetin Tiranë dhe rrethinat e tij dhe Vodafone Albania garanton se do të ofroje një gamë të gjere shërbimesh inovatore me cilësi superiore.

Lexo të plotë

01 Dhjetor, 2010

Vodafone, i pari operator që sjell teknologjinë 3G në Shqipëri

Një epokë e re në teknologjinë celulare sapo ka nisur për Shqiptarët! Në sajë të teknologjisë 3G, nuk do të ketë më kufij virtualë apo kufizime të internetit të shpejtë pa tela në çdo kënd të Shqipërisë.

Lexo të plotë