Data:


Fjalë Kyçe:


Të gjitha njoftimet

17 Prill, 2012

Mundësi fantastike komunikimi me paketën mujore Vodafone Club MIX

Me 1000 lekë (me TVSH) përfitohen 3000 njësi komunikimi për t’u përdorur sipas dëshirës në kombinime prej deri 3000 minuta ose mesazhe brenda grupit ose deri 3000 MB internet plus një bllok ekstra prej 30 minutash për thirrje kombëtare.

Lexo të plotë

29 Mars, 2012

Ndryshim drejtuesish në menaxhimin e Vodafone Albania

Haris Broumidis, Drejtor i Përgjithshëm i Vodafone Albania që prej Nëntorit të 2007, duke filluar nga fillimi i Prillit 2012, kalon në Zyrat Qendrore të Grupit Vodafone në Londër, në pozicionin e Drejtorit Komercial për Evropën.

Lexo të plotë

07 Shkurt, 2012

Vodafone Albania, Sponsor i Përgjithshëm i KOKSH

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar dhe Ekipi Shqiptar që do të përfaqësojnë Shqipërinë në Lojërat e XXX-ta Olimpike Verore “Londër 2012“, si dhe Lojërat Mesdhetare “Mersin 2013”, tashmë do të kenë edhe mbështetjen e fuqishme të Vodafone Albania.

Lexo të plotë

12 Dhjetor, 2011

Shqiptarët e parë në Everest falë Vodafone Albania dhe Raiffeisen Bank

Vodafone Albania dhe Raiffeisen kanë rënë dakord të sponsorizojnë ekipin e parë shqiptar që do të përpiqet për të ngjitur majën më të lartë të botës në 100 vjetorin e Pavarësise së vendit.

Lexo të plotë

08 Dhjetor, 2011

Vodafone Albania fiton çmimin Filantropisë së Biznesit 2011

Vodafone Albania tashmë është një biznes i mirënjohur jo vetëm për shërbimet në fushën e komunikimeve elektronike por edhe për kontributet e rëndësishme kundrejt individëve dhe kategorive sociale në nevojë.

Lexo të plotë