Data:


Fjalë Kyçe:


Të gjitha njoftimet

11 Mars, 2014

Shqipëria po zbaton me ritme të shpejta teknologjinë HSPA+

Flet Genci Hamzaraj, Drejtor i Departamentit të Teknologjisë, Vodafone Albania. Interviste per Gazeten "Dita". Publikuar ne 11 Mars 2014.

Lexo të plotë

08 Tetor, 2013

Kreu global i Vodafone rikonfirmon investime të reja në Shqipëri

Kreu global i Vodafone gjatë vizitës në Shqipëri rikonfirmon ndermarrjen e investimeve të reja. Vodafone do të fokusohet në risi teknologjike të tilla si pagesat përmes celularit në fillim të vitit 2014, ndërkohë që futja e sistemit të teknologjisë 4G pret hapjen e rrugës prej rregullatorit.

Lexo të plotë

23 Shtator, 2013

Mundësi fantastike karriere për studentët më të talentuar

Vodafone Albania sjell mundësi reale për të sapodiplomuarit e talentuar duke mundësuar edhe këtë vit zhvillimin e skemës globale të zbulimit të talentëve “ Discover Vodafone” (Zbulo Vodafone) në Shqipëri. Kjo skemë e veçantë – e zbatuar njëlloj në të gjitha kompanitë e Grupit Vodafone - integron teknikat më të përparuara të identifikimit të talenteve të reja dhe ju hap dyert e nje karrierre te shkëlqyer në Vodafone.

Lexo të plotë

29 Maj, 2013

Vodafone Albania dhe TransferTo ofrojne rimbushje elektronike ndërkombëtare

Rimbushja elektronike prej destinacioneve ndërkombëtare është një shërbim plotësues i transfertave në të holla, që mundëson transferime shumash të vogla në formën e krediteve rimbushëse për numrat celulare te planeve me parapagesë.

Lexo të plotë

19 Prill, 2013

Vjen Vodafone Red - risia per pajtimtarët me kontratë

Duke filluar nga sot të gjithë pajtimtarët me kontratë të Vodafone Albania do të kenë mundësinë të shijojnë për herë të parë në Shqipëri komunikimin e vërtetë pa limit sipas specifikave të katër planeve tarifore Vodafone Red. Vodafone Red është një koncept i ri global i Vodafone që vjen si përgjigje ndaj kërkesës për komunikim të shpenguar, duke garantuar përvojën më të mirë për klientin.

Lexo të plotë