Data:


Fjalë Kyçe:


Të gjitha njoftimet

09 Mars, 2015

Vodafone publikon analizën mbi impaktin e saj ekonomik në Europë

Vodafone publikon një raport ku ka analizuar impaktin ekonomik që kompania Vodafone ka në 12 vendet e BE-së në të cilat ajo operon

Lexo të plotë

14 Shkurt, 2015

Data 3 Dhjetor shënon Ditën Ndërkombëtare të Aftësisë së Kufizuar.

Fondacioni Vodafone Albania shpërndan karrige me rrota në Ditën Ndërkombëtare të Aftësisë së Kufizuar.

Lexo të plotë

14 Shkurt, 2015

“Discover Vodafone”, programi që zbulon talentet

Vodafone Albania sjell mundësi reale për të sapodiplomuarit e talentuar.

Lexo të plotë

14 Shkurt, 2015

Vodafone ofron Wi-Fi falas për të gjithë turistët.

Në më shumë se 16 zona të bregdetit, kompania Vodafone Albania ka mundësuar internet Wi-Fi falas.

Lexo të plotë

09 Qershor, 2014

Informacion mbi Raportin për Zbatimin e Ligjit për Ruajtjen dhe Administrimin e të Dhënave

Vodafone Group Plc ka publikuar në Qershor 2014 një raport për Qendrueshmërinë e Biznesit në nivel global, ku përfshihen një sërë parimesh mbi privatësinë të zbatuara në lidhje me aksesin e autoriteteve shtetërore kompetente në komunikimet dhe të dhënat, në vendet ku Vodafone Group ushtron veprimtarinë e tij të biznesit.

Lexo të plotë