Data:


Fjalë Kyçe:


Të gjitha njoftimet

22 Shtator, 2015

Vodafone prezanton fushatën e re sensibilizuese për sigurinë kibernetike

Brezi i ri, i lindur në epokën dixhitale rritet në një botë që është e lidhur në internet në mënyrë konstante, duke u përballur me ngacmimet kibernetike, të cilat sot përbëjnë më shumë problem për të rinjtë sesa abuzimi me drogën.

Lexo të plotë

04 Shtator, 2015

Vodafone Albania sjell internet super të shpejtë me 4G+

Pas suksesit të padiskutueshëm me shërbimet 4G, Vodafone sjell një tjetër risi për klientët. Prej datës 1 Shtator, të gjithë klientët Vodafone do të kenë mundësi të përfitojnë internet me shpejtësi akoma më të lartë se 4G, falë rrjetit me shtrirjen më të gjërë në Shqipëri, Vodafone 4G+.

Lexo të plotë

21 Maj, 2015

Vodafone Albania fiton Çmimin e Inovacionit për shërbimin e parasë elektronike në Shqipëri

Forumi i 6-të i Telekomunikacionit në Shqipëri “Infocom Albania” u zhvillua pak ditë më parë në në kryeqytet, gjatë zhvillimit të të cilit u nderuan me çmime kompani të ndryshme për kontributin e tyre në fushën e telekomunikacionit dhe informacionit.

Lexo të plotë

06 Maj, 2015

Vodafone M-Pesa prezantohet në Shqipëri.

Vodafone M-Pesa, zgjidhja e pagesave përmes celularit që ka transformuar jetët e miliona njerëzve në shumë vende – prezantohet sot në tregun Shqiptar nga Vodafone Albania.

Lexo të plotë

15 Prill, 2015