Data:


Fjalë Kyçe:


Të gjitha njoftimet

02 Dhjetor, 2016

Bashkohu edhe ti, në ndihmë të fëmijëve në nevojë!

“Vrapo për Femijët” organizohet për të gjashtin vit rradhazi, me qëllim për t’u ardhur në ndihmë fëmijëve shqiptarë, nga zona të ndryshme të vendit, të diagnostifikuar me kancer

Lexo të plotë

02 Dhjetor, 2016

Vodafone Albania, me gjithë zemër, pranë nxënësve të Thethit në këtë sezon të ri shkollor

Nxënësit e shkollës 9- vjeçare të Thethit, nisën sezonin e ri shkollor në një ambjent të ri, të rikonstruktuar falë donacionit të Fondacionit të Vodafone Albania

Lexo të plotë

26 Tetor, 2016

“Tech Reja”, Forumi mbi revolucionin e teknologjisë dhe komunikimit

Me rastin e 15 vjetorit të operimit në tregun shqiptar, Vodafone Albania organizon “Tech Reja”, të parin forum mbi revolucionin e teknologjisë dhe komunikimit përmes saj.

Lexo të plotë

19 Shtator, 2016

Vodafone Albania, me gjithë zemër, pranë nxënësve të Thethit në këtë sezon të ri shkollor

Nxënësit e shkollës 9- vjeçare të Thethit, nisën sezonin e ri shkollor në një ambjent të ri, të rikonstruktuar falë donacionit të Fondacionit të Vodafone Albania

Lexo të plotë

04 Gusht, 2016

Vodafone Albania feston përvjetorin e 15-të në tregun shqiptar

Data 3 Gusht, 2016 shënoi 15 vjetorin e thirrjes së parë telefonike kryer përmes rrjetit Vodafone Albania. Vodafone, një nga kompanitë lider të komunikimeve elektronike në botë

Lexo të plotë