Data:


Fjalë Kyçe:


Të gjitha njoftimet

09 Mars, 2017

Kompania ndërkombëtare P3 Communications: Vodafone Albania, rrjeti me performancën më absolute në Shqipëri, testuar në 2017.

6 nga 10 shqiptarë kanë zgjedhur Vodafone për të lundruar në internet . Rrjeti me shpejtësinë më të lartë dhe mbulimin më të gjerë në të gjithë Shqipërinë.

Lexo të plotë

03 Mars, 2017

Vodafone prezanton program rekrutimi për femrat e shkëputura nga karriera

Vodafone Group prezanton programin “ReConnect” në 26 vende nepër botë për të rikthyer në punë femra të talentuara që janë shkëputur nga karriera prej vitesh. Kjo iniciativë unike globale pritet të rris me 10% numrin e femrave

Lexo të plotë

27 Shkurt, 2017

Vodafone Albania i vetmi operator që ofron eksperiencën 4G në 102 destinacione në botë

Sipas studimit të fundit të kompanisë ndërkombëtare të research-it Ovum, Vodafone Albania është renditur i pari në treg persa i përket numrit të destinacioneve ku ofron eksperiencën 4G në roaming

Lexo të plotë

10 Shkurt, 2017

Vodafone mbështet ditën globale të internetit të sigurtë

7 Shkurti shënon ditën ndërkombëtare të internetit të sigurtë. Në këtë kuadër, qindra shkolla, grupe të rinjsh, kompani, organizata, shërbime policore nga e gjithë bota janë bërë bashkë për një internet më të sigurtë.

Lexo të plotë

03 Shkurt, 2017

Me Vodafone Ready Business je gjithnjë një biznes i suksesshëm

Në një treg që zhvillohet shpejt, çdo biznes, i madh apo i vogël, duhet të gjejë mënyrat që e ndihmojnë të jetë gjithmonë fleksibël e i gatshëm përballë konkurencës

Lexo të plotë