Në aplikacionin Instagram, video-t , të cilat konsumojnë më tepër internet, hapen gjithmonë automatikisht , por ka një opsion për të ulur sasinë e internetit të konsumuar.

Për të aktivizuar këtë opsion në Instagram:

Gjithashtu, aplikacioni Repost for Instagram të lejon të shikosh timeline-in  në version të zvogëluar të fotove ( thumbnails) duke konsumuar në këtë mënyrë sasi më të vogël interneti. Nëse dëshiron të shikosh imazhe në formatin normal dhe ti ndash ato në profil, kliko në butonin REPOST.

Gjithashtu, me Repost App for Instagram, video nuk ngarkohen automatikisht.  Duhet të klikosh butonin "play" nëse dëshiron të ngarkosh një video. Kjo do të kursejë shumë njësi interneti.

A ju ndihmoi ky informacion?

Po
Jo