VMB me parapagesë
VMB me parapagesë
3000 pikë
Modem Wi-Fi
Modem Wi-Fi
4000 pikë
Vodafone Smart Mini 7
Vodafone Smart Mini 7
4500 pikë
Vodafone Smart 6 Speed
Vodafone Smart 6 Speed
5000 pikë +
6000 lekë
Samsung Galaxy J5
Samsung Galaxy J5
6000 pikë +
14000 lekë
Samsung Chat B5330
Samsung Chat B5330
8000 pikë
Samsung Galaxy Core Prime VE
Samsung Galaxy Core Prime VE
10000 pikë
Samsung Galaxy S7 Edge
Samsung Galaxy S7 Edge
10000 pikë +
74000 lekë
Tablet Vodafone Smart Tab 4 8”
Tablet Vodafone Smart Tab 4 8”
15000 pikë
Huawei Ascend P8 Lite
Huawei Ascend P8 Lite
20000 pikë
Samsung Galaxy S5 Neo
Samsung Galaxy S5 Neo
25000 pikë
iPhone 6s 16GB
iPhone 6s 16GB
35000 pikë
iPhone 6s Plus 16 GB
iPhone 6s Plus 16 GB
40000 pikë

Shënime:

  • Për të kontrolluar balancën e pikëve Vodafone One telefononi në 130 ose dërgoni SMS me tekst Balance në 130. Ju do të njoftoheni gjithashtu edhe për pikët e para që ju skadojnë.
  • Ofrimi i një dhurate varet nga disponueshmëria e saj. Vodafone rezervon të drejtën të ndërrojë një dhuratë me një tjetër të një vlere të njëjtë ose më të lartë.
  • Në momentin që ju keni përzgjedhur një nga dhuratat e Vodafone One, pikët korresponduese nuk mund të rikthehen.
  • *Ju përfitoni modemin USB, kartën SIM dhe 3 GB internet/muaj për 3 muaj rresht
  • Për më shumë detaje lexo Kushte &Afate Vodafone One